Coronavirus, regele Thailandei într-un hotelul de lux cu 20 de concubine: „Pentru alții este închis, pentru el nu”

Se pare că pentru el regulile nu se aplică. Regele Thailandei, Maha Vajiralongkorn, cunoscut și sub numele de Rama X , se află în prezent în vacanță într-un hotel de lux din Bavaria, pentru a fi mai precis în Garmisch Patenkirchen, scrie Bild online comentând că ceea ce nu este permis muritorilor de rând în Germania, a monarhului și haremului său, da.

Citește și  Coronavirus, Crucea Roșie din China: „Închideți totul pentru a vă salva, nu există a doua șansă! ”

De fapt, Grand Hotel Sonnenbichi este închis ca toate celelalte hoteluri datorită regulilor Coronavirus. Totuși, se pare că regelui thailandez în vârstă de 67 de ani, i s-a făcut o excepție. “Pentru el , închiderea nu este valabilă “, relatează tabloidul, raportând permisul special acordat thailandezului pe motiv că “oaspeții aparțin unui grup omogen de oameni “. Așadar, monarhul cu cele 20 de concubine ale sale, se poate bucura de vacanța în Alpii bavarezi, în timp ce toți ceilalți locuitori li s-au pus resctricții din cauza pandemiei de coronavirus.

119 de angajați ai regelui Rama X ar fi fost întorși înpoi cu avionul în Bangkok.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.