Coronavirus, record de infecții în Rusia: aproape 10 mii într-o singură zi

Infecțiile în Rusia sunt în continuă creștere. De la începutul epidemiei până vineri 1 mai 2020 s-au înregistrat peste 124 de mii de cazuri. În doar douăzeci și patru de ore, creșterea pozitivității a fost de 9.623, una dintre cele mai mari cifre.

Coronavirus, Franța extinde starea de urgență până la 24 iulie

Primarul Moscovei, orașul în care există oficial 57.300 de cazuri,  Serghei Sobyanin a explicat că, ținând cont de testele efectuate pe diverse grupuri, s-a dedus că numărul real de persoane infectate este de aproximativ 2% din populație pentru un total de 250 dRusiae mii de persoane .

Pentru moment, cazurile confirmate sunt 124.054, cifră care a determinat națiunea să fie a șaptea cea mai afectată de infecții după Statele Unite, Spania, Italia, Regatul Unit, Franța și Germania.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.