Coronavirus, record de decese în ultimele 24 de ore: 4.591 de victime

Numărul de decese de coronavirus în Statele Unite au înregistrat un record mai întâlnit până acum:  4.591 în ultimele 24 de ore. Acest lucru rezultă dintr-o analiză realizată de Wall Street Journal pe datele oferite de la Universitatea Johns Hopkins.

Coronavirus, Trump: „Vârful epidemiei a fost depășit, redeschidem țara”

Ieri la ora 20:00, 5:00 ora României s-au înregistrat aproximativ 4.600 de morți în 24 de ore, doborând recordul anterior de 2.569.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.