Coronavirus, record de decese în Franța: 1438

Numărul de decese din Franța cauzate de coronavirus a crescut la 17.167, după ce în ultimele 24 de ore s-a atins numărul record de 1.438 de decese, în timp ce cazurile au crescut la 106.206, 2.633 mai mult decât ieri.

Acest lucru a fost anunțat de directorul general al Sănătății, Jerome Salomon, potrivit căruia pentru a șaptea zi consecutivă numărul pacienților din terapia intensivă a scăzut (-273).

Coronavirus, China îi recompensează pe cei intră ilegal în țară

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.