Coronavirus, record negativ de cazuri într-o singură zi: peste 6.000 de cazuri

În India, s-a înregistrat un nou record de  infecții cu coronavirus într-o singură zi, 6.088. Acest lucru a fost declarat de Ministerul Sănătății și Bunăstării din New Delhi, actualizând astfel numărul total de persoane infectate la 118,447. Cu toate acestea, numărul victimelor a crescut la 3.583, cu 148 mai multe decât ieri.

De asemenea, ministerul a raportat că 48.534 de persoane au fost externate din spitale după ce au primit tratamentul necesar. Peste 2,7 milioane de teste au fost efectuate pe cazurile suspectate,  au explicat autoritățile indiene pentru sănătate.

Coronavirus, ONU lansează o inițiativă globală împotriva dezinformării

Astăzi în India este a 59-a zi a blocajului impus pe 25 martie pentru a opri răspândirea de Covid-19. Blocare care a fost prelungită până pe 31 mai.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.