Coronavirus, record de cazuri importate în China: 97 infectați

China a anunțat 97 de noi cazuri inportate de “coronavirus”, cel mai mare număr de la începutul lunii martie. Doar două cazuri locale, după cum anunță Ministerul Sănătății chinez. Autoritățile sunt îngrijorate de un nou val de epidemie de Covid-19 adus din exterior, astfel încât granițele au rămas  închise aproape tuturor străinilor. Cu toate acestea, problema rămâne a chinezilor care se întorc acasă.

Corornavirus, SUA a ajuns pe primul loc în lume în numărul de decese

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.