Coronavirus, realismul virologului german: „În ciuda vaccinului, va fi aici și peste trei ani. Trebuie să găsim o modalitate de a trăi cu el”

Viața în acest 2020 marcată de pandemie, este un pendul care se leagănă între optimism și pesimism. Dar ipoteza lansată astăzi de tabloidele engleze, potrivit căreia coronavirusul ar putea face parte din viața noastră de zi cu zi în următorii trei ani și ar putea să nu dispară nici înainte de descoperirea unui vaccin, tinde să fie mai pesimistă.

Este ipoteza profesorului Hendrik Streeck, un eminent virolog german, potrivit căruia lumea va asista la valuri regulate de coronavirus cel puțin până în 2023. Virologul a ajuns la această concluzie în urma numărului de infecții din Heinsberg, unul dintre districtele cele mai afectate din Germania, și a studiat modul în care virusul s-a răspândit și cum ar putea fi oprit.

Descoperire fără precedent ! Coronavirus: o substanță naturală îl ucide

Acestea sunt cuvintele sale potrivit Daily Record: „Acest virus nu dispare. Acum a devenit parte a vieții noastre de zi cu zi. Va fi aici și peste trei ani și trebuie să găsim o modalitate de a trăi cu el ”.

Oamenii de știință indică puternic distanțarea socială pentru a se asigura că coronavirusul poate fi oprit în următorii  ani : „Știm că distanțarea socială, evitarea grupurilor mari și acoperirea feței   poate avea un impact profund asupra infecției. Acestea sunt măsuri simple care pot ajuta la oprirea răspândirii dacă aveți nivelul de imunitate scăzut . ”

Și despre posibilitatea ca vaccinul să pună capăt pandemiei, dr. Streeck a spus: „Un vaccin ar putea fi răspunsul, dar nu știm dacă așa va fi. Probabil vom avea un vaccin, dar ar putea apărea anul viitor sau chiar mai târziu ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.