Coronavirus, Putin: ” Închiderea Rusiei iese din discuție ”

Pentru Vladimir Putin, limitarea activității economice în întreaga Rusie datorită răspândirii coronavirusului „este imposibilă”, întrucât fiecare regiune, republică, are diferite realități.

“Este clar că limitarea activității economice, închiderea companiilor, instituțiilor, răspândirea măsurilor în același mod în toată țara nu este necesară”, a spus președintele rus.

O familie distrusă de Coronavirus: „Mi-am pierdut ambii părinți și fratele ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.