Coronavirus ? Putin a tușit la începutul summitului. Kremlin: ”Nu are nimic”

O tuse și apoi alta: Vladimir Putin s-a străduit să-și înceapă discursul la summitul în videoconferința Uniunii Economice Eurasiatice, dar apoi și-a revenit…Dar în această perioadă de pandemie mondială și o tuse aparent banală este suficientă pentru a declanșa alarma. Purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a trebuit să precizeze că „totul este în regulă”, nu s-a schimbat nimic în starea de sănătate a președintelui, „se poate observa din agenda sa de lucru”. Președintele tocmai a încheiat o întâlnire pe teme economice”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Plan diabolic. Și-a ucis soția și a mințit că este bolnavă de Coronavirus pentru a evita arestul

Pe 24 martie, Putin a vizitat spitalul din Kommunarka, în afara Moscovei, unde sunt tratați pacienți infectați cu coronavirus și câteva zile mai târziu a apărut că Denis Protsenko, primarul care l-a însoțit – și i-a strâns mâna – este pozitiv la Covid-19.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.