Coronavirus, purtătorul de cuvânt al lui Trump demisionează

În mijlocul unei urgenței de  coronavirus, atunci când comunicarea este mai importantă ca niciodată, purtătorul de cuvânt al lui Donald Trump, Stephanie Grisham  își părăsește postul. De 8 luni în funcție, Grisham nu organizase niciodată un briefing cu jurnaliștii, făcând doar interviuri media în favoarea președintelui american. Deocamdată succesorul său nu a fost ales.

Loială față de Trump, Grisham ajunsese la Casa Albă în calitate de purtător de cuvânt al primei doamne Melania, poziție pe care a menținut-o întotdeauna și pe care o va ține acum. Niciodată nu a făcut parte din cel mai apropiat cerc de consilieri al lui Trump și nici nu a apărut alături de președinte în conferințele sale de presă fluviale aproape zilnice despre coronavirus.

Urgența violențelor domestice în Liban: o fetiță a fost ucisă în bătaie de tatăl ei

Plecarea lui Grisham ar putea fi legată de sosirea noului șef de personal al Casei Albe, Mark Meadows, care, potrivit Washington Post, are în vedere reluarea practicii de informare periodică a presei. Grisham nu simțise niciodată nevoia de a le face. Pentru reporterii care o învinovățeau pentru lipsa de transparență, Grisham a răspuns pe Twitter, pe 31 martie, că Trump „este cel mai accesibil președinte din istorie” și răspunde direct reporterilor în timpul conferințelor de presă de urgență Covid.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.