Coronavirus, psihoză și în Germania: supermarketurile luate cu asalt

În ultimele ore în Germania, zeci de supermarketuri au fost luate cu asalt de populație, după ce guvernul a anunțat închiderea barurilor, școlilor și restaurantelor până marți 18 martie pentru a face față urgenței coronavirusului . Cele mai explicite imagini provin din capitala Berlin , de unde au ajuns scene similare în toate privințele celor care au avut loc în Italia în ultimele zile după proclamarea zonei roșii pe întreg teritoriul național.

Pe măsură ce știrile despre răspândirea coronavirusului deveneau din ce în ce mai alarmante, cursa cupărăturilor a început în Germania, mulțimi de oameni s-au îmbulzit în marile supermarketuri ale țării pentru a-și procura un număr mai mare de necesități de bază . Primele care au fost atacate au fost magazinele din Bavaria, urmate de cele din North Rhine Westphalia , epicentrul german al epidemiei, în timp ce sâmbătă seara, rafturile din magazinele din Berlin s-au golit.

Printre articolele care au fost imediat eliminate în supermarketurile germane se numără, de exemplu, hârtia igienică, a cărei lipsă a dus la lupte între clienți, cum ar fi cel care a avut loc într-un magazin din Erfurt, Turingia, unde a trebuit să intervină un agent de siguranță pentru a separa două persoane care se luptau pentru ultimul pachet.

Citește și Coronavirus, medic din Franța: ”Dacă aveți simptome, nu luați ibuprofen!”

Repartele de fructe si legume au fost golite, dar si cele de lapte, paste și alte alimente provocând cozi la casele de marcat care au durat peste o oră.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.