Coronavirus, proteste în închisorile din Liban: mulți răniți

Coronavirus, proteste în închisorile din Liban: mulți răniți Deținuții din închisoarea libaneză din Rumie, în apropiere de Beirut, au stârnit un protest violent legat de urgența coronavirusului. Alte proteste au fost înregistrate în închisoarea Qubbe din Tripoli, unde un prizonier murise în circumstanțe neclare în ultimele zile.

Citește și Coronavirus: pentru fiecare caz confirmat, mai sunt alți 5-10 pozitivi în jur

Mai mulți gardieni ai închisorii au fost răniți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.