Coronavirus, protest anti-restricții la Londra: mii de persoane fără măști

Protest anti-restricții la Londra: mii de persoane fără măști. Protestatarii și-au lăudat libertatea sfătuind trecătorii să-și scoată măștile. S-au făcut diverse arestări. Există din ce în ce mai multe zone în Marea Britanie în care blocajul total a fost declanșat sau au fost adoptate măsuri mai restrictive.

Mii de protestatari anti-blocaj au mărșăluit prin centrul Londrei . După ce s-au adunat la Speakers ‘Corner din Hyde Park, s-au întors pe Oxford Street în direcția Oxford Circus. Înainte de a începe marșul, au ascultat intervenția lui Piers Corbyn , fratele fostului lider laburist Jeremy Corbyn, care a cerut „să oprească noul normal pentru a salva vieți”.

Citește și După Napoli și Roma, proteste împotriva măsurilor anti-Covid: revolte, incendii și mai multe arestări

Imaginile protestului arată toate persoane fără măști. Poliția a blocat calea manifestanților, provocând ciocniri în timp ce unii au încercat să continue marșul. Arestările au fost făcute după ce un grup de participanți au decis să nu se disperseze trecând mai departe.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.