Coronavirus, profeția lui Sylvia Browne: „Epidemie gravă în 2020”

Printre numeroasele mesaje care în zilele de urgența Coronavirus, se remarcă o presupusă profeție conținută într-o carte de Sylvia Browne care ar fi prezis izbucnirea unei epidemii în Wuhan.

Cuvintele care circulă sunt cuprinse în ”End of Days, Predictions and prophecies about the End of the world” , scrise tocmai de vizionarii Sylvia Browne și Linsday Harrison.

În câteva rânduri se poate citi că „ din cauza unei epidemii, a unei boli grave asemănătoare cu pneumonia , va ataca atât plămânii cât și canalele bronșice și care va fi refractară la orice tip de tratament ”. Apoi este specificată perioada anului în care va avea loc difuzarea, adică iarna . Și în sfârșit, de asemenea, caracteristica particulară și neconcordantă a patologiei sau faptul că, după ce a provocat panica, va părea să dispară complet în zece ani . În acest fel, conchide ea, va fi și mai dificil să se descopere cauzele sale și tratamentul

Citește și NASA avertizează! Un asteroid mare va trece la o distanță mică pe lângă Terra: ”este mare cât Everestul”

Deși toate datele, de la simptome până la sezon, coincid cu ceea ce se întâmplă în realitate , aceasta ar fi încă o teorie a conspirației. Senzitiva vorbise și despre o altă epidemie cu care se va confrunta lumea în 2010 , care nu s-a întâmplat niciodată. De asemenea, trebuie adăugat că femeia a scris paginile imediat după răspândirea SARS.

https://twitter.com/DarrenPlymouth/status/1229110623222554626

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.