Coronavirus, profeția lui Bill Gates: “Nu războaiele ne vor ucide, ci virușii. Nu suntem pregătiți”

“Dacă ceva sau cineva ucide 10 milioane de oameni în următoarele decenii, este probabil să fie un virus extrem de contagios. Nu rachetele, ci microbii”, a declarat cofondatorul Microsoft în cadrul unei conferințe din 2015

“Când eram tânăr, dezastrul de care ne era frică era războiul nuclear. Astăzi, cea mai mare catastrofă posibilă nu mai este asta. Dacă ceva va ucide 10 milioane de oameni în următoarele decenii, este mai probabil să fie un virus foarte contagios și nu un război. Nu rachete, ci microbi “. Aceste cuvinte au fost pronunțate de Bill Gates în 2015, în timpul unei conferințe, au devenit ca o profeție în aceste zile de maximă urgență împotriva noului virus de coronavirus.

Citește și Coronavirus, în Portugalia CR7 își transformă hotelurile de lux în spitale

“Cel mai mare risc al unei catastrofe globale așa arată. Am investit sume uriașe împotriva armelor nucleare, dar am investit foarte puțin într-un sistem pentru a opri o epidemie. Nu suntem pregătiți să oprim următoarea epidemie”, a adăugat Gates.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.