Coronavirus, prințul Charles s-a vindecat: „A ieșit din izolament și se simte bine ”

Prințul Charles s-a vindecat de coronavirus. Moștenitorul tronului britanic, în vârstă de 71 de ani, a dat rezultate pozitive în urmă cu o săptămână. De astăzi, a ieșit din izolamentul de pe moșia Balmoral din Scoția, unde se mutase temporar cu soția sa Camilla și este acum „ starea lui de sănătate este bună”.

Citește și Prințul Charles al Angliei a fost rezultat pozitiv la coronavirus

Acest lucru a fost raportat printr-o notă de la Clarence House, reședința sa oficială din Londra, specificând că prințul de Wales a completat carantina cerută de directivele autorităților de sănătate britanice „după consultarea medicului”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.