Coronavirus, primul mort în SUA. Trump anunță conferința de presă. Nu sunt recomandate călătoriile în Italia

SUA a înregistrat prima victimă din cauza coronavirusului . The New York Times scrie că o persoană din King County, în apropiere de statul Washington, Seattle, a murit de Covid-19 . Alte 68 de cazuri confirmate. Donald Trump a anunțat pe Twitter că va organiza o conferință de presă la Casa Albă cu privire la ultimele evoluții ale coronavirusului.

“Țara noastră este pregătită să lupte împotriva coronavirusului, suntem pregătiți pentru orice scenariu”, a declarat Donald Trump într-o conferință de presă la Casa Albă, adăugând că nu este nevoie de a provoca “panică”.

Citește și Coronavirusul în Italia: peste o mie de infectați și 29 de morți. Școlile rămân închise în mai multe regiuni

Chiar dacă Statele Unite nu au închis frontierele pentru zborurile din Italia, nu recomandă „călătorii neesențiale” în Italia, din cauza coronavirusului. În cursul nopții, de fapt, Departamentul de Stat a lansat un nou avertisment de călătorie care ridică alerta la nivelul 3, penultimul pe scara de avertizare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.