Coronavirus, primul ministru irlandez în prima linie pentru a lupta alături de medici împotriva epidemiei

Primul ministru irlandez Leo Varadkar a fost reînregistrat în registrul medicilor activi și va lucra un schimb pe săptămână pentru a ajuta personalul medical în lupta împotriva coronavirusului, a declarat  postului național de televiziune RTE.

Coronavirus, prim-ministrul britanic Boris Johnson a fost internat în spital

Varadkar, absolvent al Trinity College din Dublin, a lucrat ca medic timp de șapte ani înainte de a-și începe cariera politică. A părăsit profesiune de medic în 2013. Potrivit RTE, premierul s-a reînscris în registru în luna martie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.