Coronavirus, primul deces în Marea Britanie: era o femeie în vârstă

Primul deces din Marea Britanie legat de coronavirus a fost confirmat în Reading.

Pacienta, o femeie în vârstă cu mai multe probleme de sănătate a fost testată pozitiv virusului Covid-19 aseară la spitalul Royal Berkshire.

Se constată că 115 persoane au contractat virusul în Marea Britanie în ultimele cifre guvernamentale, cu o creștere de 30 în spațiu de 24 de ore, scrie The Independent

Citește și Coronavirus, Indonezia vrea să ducă persoanele infectate pe o insulă părăsită

Decesul a fost confirmat printr-o declarație al spitalului Royal Berkshire NHS : “Din păcate, putem confirma că un pacient mai în vârstă având mai mult eprobleme de sănăte a murit”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.