Coronavirus, primul caz la Moscova: pacientul se întorsese din Italia

Un cetățean rus care s-a întors recent din Italia a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Acesta este primul caz din Moscova.

Citește și Coronavirus, infecția continuă să se răspândească peste tot în lume: în Italia peste 1.570 infectați și 34 de morți

Potrivit unui purtător de cuvânt al centrului operațional rus, persoana care a rezultat pozitiv a contractat virusul „în formă ușoară” și se află sub observație într-un spital din oraș.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.