Coronavirus, primul caz în Wuhan din ultimele 7 zile: provine din Marea Britanie

Orașul Wuhan, epicentrul Covid-19, s-a înregistrat un nou caz, primul în ultimele șapte zile. Autoritățile locale de sănătate au declarat că este vorba de un cetățean care s-a întors din Marea Britanie. Cu toate acestea, nu există cazuri locale, după cum a explicat comisia medicală provincială.

Ieri, provincia Hubei s-au înregistrat  47 de cazuri asimptomatice de Covid-19, actualizând bilanțul total la 982. Ieri, 173 de pacienți au fost eliberați din spitalele orașului Hubei.

Oroarea continuă: Coronavirus, China redeschide piețele de carne

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.