Coronavirus, primul caz în sudul Germaniei

Există un prim caz confirmat de coronavirus   în Germania, în sud-estul statului Bavaria, a anunțat Ministerul Sănătății din Bavaria: “Un bărbat din zona Starnberg a fost infectat cu noul virus” și “a fost plasat sub supraveghere medicală și izolat în carantină”, a declarat un purtător de cuvânt al ministerului.

Citește și Coronavirus China: blocuri stradale și orașe fantomă / VIDEO

Pacientul este „în stare medicală bună”, a adăugat sursa fără alte detalii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.