Coronavirus, primul caz în Senegal: „Infecția provine din Franța”

Primul caz de coronavirus din Senegal a fost confirmat de ministrul sănătății Abdoulaye Diouf Sarr, citat de BBC Africa. Pacientul este un cetățean francez care locuiește în Senegal și s-a întors din Franța pe 26 februarie.

Citește și Erdogan amenință: în curând milioane de migranți se vor îndrepta spre UE

El a fost internat într-un spital privat din 27 februarie cu simptomele virusului. Autoritățile monitorizează toți cei care au călătorit în același zbor, precum și familia bărbatului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.