Coronavirus: primul caz în Lesvos, teamă în tabăra de refugiați Moria

Primul caz de coronavirus a fost înregistrat pe insula grecească Lesvos și, prin urmare, apare frica că Covid-19 ar putea ajunge în aglomeratul lagăr de refugiați . Potrivit The Guardian , spitalul din capitala Mytilene a confirmat că o femeie internată la spital pe 8 martie a fost testată pozitiv.

Femeia, care s-a întors în urmă cu o lună dintr-o călătorie în Israel, a raportat simptomele gripei în ultimele zile, potrivit rapoartelor mass-media locale. Lucrează într-un supermarket din orașul Plomari, la aproximativ 22 de kilometri de Mitilene.

Citește și Toate pandemiile din istorie, înainte de Coronavirus

Teama este că infecția ar putea afecta acum imensul lagăr de refugiați din Moria , care găzduiește aproape 20.000 de migranți în salubrizare slabă și care se află la 15 minute de mers cu mașina de capitala Lesbos.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.