Coronavirus, primul caz în Franța s-a descoperit din decembrie

Într-un spital din banlieu din Paris, Franța, au fost examinate câteva teste ale unor pacienți cu pneumonie care datează din 27 decembrie , cu o lună înainte de începerea „oficială” a infecției de coronavirus în Franța. Un caz care, potrivit experților, demonstrează existența unui prim caz chiar înainte ca China să alerteze OMS.

O echipă de medici de la spitalul Jea-Vardier din Bondy, din suburbiile din Paris, au reanalizat rezultatele testele primilor pacienți internați cu pneumonie din 27 decembrie (primul caz constatat în China este din 24 ianuarie) în care, totuși, ar fi rezultat  prezența covidului-19.

Coronavirus, Bruxelles: „pneumonii ciudate în Italia și Wuhan la sfârșitul anului 2019”

„ Am testat 24 de pacienți cu pneumonie în care s-a găsit un rezultat pozitiv ” , a declarat Yves Cohen , șeful unității de terapie intensivă a spitalului din regiunea Paris, precum și autorul cercetării care va fi publicat în scurt timp în revistele științifice franceze.

„ Este un francez de cincizeci de ani care nu a călătorit niciodată în China . Acum, bărbatul este vindecat ” , spune dr. Cohen. El și-a infectat cei doi copii și din fericire și ei acum sunt bine.  Soția sa nu era bolnavă, iar medicii speculează că ea ar fi purtătorul sănătos al virusului. De fapt, femeia lucrează într-un supermarket lângă un departament de sushi, unde lucrează și angajați chinezi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.