Coronavirus, primele trei infecții în Republica Cehă: fuseseră în Italia

În Republica Cehă s-au înregistrat primele trei cazuri de coronavirus . Doi pacienți suspecti au fost internați în spitalul Bulovka din Praga și al treilea în Usti nad Labem. Testele lor au fost trimise în Germania pentru confirmare.

Citește și Coronavirus, aproape trei mii de morți în întreaga lume

Unul dintre ei este un bărbat ceh, în vârstă de 68 de ani, care s-a întors de la o conferință la Universitatea din Udine. Al doilea este un american de 21 de ani care studiază la Milano, în timp ce al treilea este un ceh de 44 de ani care s-a întors din vacanță în Veneto.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.