Coronavirus, primele două decese în Africa de Sud: peste 1.000 de cazuri

Africa de Sud a înregistrat primele două decese cauzate de coronavirus în ziua în care a intrat în vigoare blocarea totală, a anunțat Ministrul Sănătății, Zwelini Mkhize adăugând că numărul bolnavilor a trecut peste 1.000.

Citește și Coronavirus, studiu : „În Anglia, 50% din populație ar putea fi deja infectată”

De joi la miezul nopții, a intrat în vigoare blocajul total de 21 de zile impus de președintele Cyril Ramapahosa celor aproximativ 57 de milioane de sud-africani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.