Coronavirus, primele două cazuri confirmate în Italia: sunt turiști chinezi

Coronavirus, primele două cazuri confirmate în Italia: sunt turiști chinezi

Guvernul italian a pus în aplicare toate măsurile de precauție pentru izolarea cazurilor. Traficul aerian către și dinspre China a fost închis. La Roma, un autobuz cu turiști chinezi la bord a fost escortat la spital și o cameră de hotel a fost sigilată.

Citește și Coronavirus: „case infectate” în Wuhan sigilate cu chiriașii în interior

Este vorba de un cuplul chinez care făcea parte parte dintr-un grup de turiști în vacanță în Italia .  Camera hotelului  unde au fost cazați a fost sigilată pentru decontaminare și turiștii au fost plasați în carantină. Cei doi ajunseseră la Milano (aeroportul Malpensa) pe 23 ianuarie și, după câteva etape intermediare, au ajuns la Roma. Aici s-au simțit rău miercuri seara.

În timpul primelor operațiuni de ajutor, polițiștii au întocmit un raport care a fost apoi trimis ministerului sănătății.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.