Coronavirus, primele 7 cazuri în Betleem: Abu Mazen proclamă starea de urgență în Cisiordania

Președintele palestinian Abu Mazen a proclamat starea de urgență în Cisiordania , după ce joi au fost identificate 7 cazuri de coronavirus în Betleem. Ministrul israelian al Apărării, Naftali Bennett, a impus, de comun acord cu Autoritatea Palestiniană, „blocarea de precauție a orașului Betleem : nimeni nu poate să intre sau să plece în prezent, cu excepția cazurilor de extremă necesitate.

În Cisiordania, școlile, punctele turistice și lăcașurile de cult au fost închise. Palestinienilor li sa cerut să reducă călătoriile între orașe.

Citește și Coronavirus, Tokyo a anulat comemorările pentru Fukushima

Într-o conferință de presă, ministrul a explicat că 20 de angajați ai hotelului local, unde un grup de turiști greci au stat în 23-27 februarie, au fost supuși unor teste, iar șapte dintre ei au fost pozitivi. Ca urmare, au fost plasate încarantină.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.