Coronavirus, primarul din Beijing: ”Situația este extrem de gravă”

Situația epidemiei de coronavirus din Beijing este„extrem de gravă” a transmis primarul capitalei chineze, prin purtătorul de cuvânt Xu Hejian după noile date privind infecțiile din piețele principale de fructe și legume și care acum a crescut  la 106.

Beijingul s-a angajat într-o „cursă împotriva timpului” împotriva coronavirusului, a adăugat purtătorul de cuvânt. Capitala trebuie „să fie întotdeauna cu un pas înaintea epidemiei și să ia cele mai rigide, riguroase și determinate măsuri”.

Alerta OMS: ”După coronavirus vor exista și alte pandemii”

În capitala chineză locuiesc 21 de milioane de oameni și a adus capacitatea de efectuare a testelor la 90.000, iar OMS a trimis alți experți pentru a urmări situația și observa ipoteza unui al doilea val de infecții „foarte îndeaproape”. Pentru a opri infecțiile, piața Xinfadi și alte patru piețe au fost închise și 28 de blocuri rezidențiale au fost puse în carantină.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.