Coronavirus, prima pisică testată pozitiv în Franța

Pentru prima dată de la începutul epidemiei o pisică a rezultat pozitiv la testul coronavirus  în Franța. Acest lucru a fost anunțat de Școala Veterinară Alfort, explicând că pisica a fost probabil infectată de proprietarii săi.

“Unitatea de cercetare antivirus de la Școala Națională Veterinară din Alfort (Enva), Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor, Mediul și Sănătatea Muncii, în legătură cu Institutul Pasteur, au detectat prima pisică cu Sars -Cov-2 în Franța “, se arată pe site-ul Enva, citat de AFP.

Coronavirus, prima pisică pozitivă în Belgia

Această unitate a efectuat teste pe o duzină de pisici, ai căror proprietari au suspectat o infecție. Unul dintre ei, „aproape de Paris”, a fost testat pozitiv și „are simptome respiratorii și digestive”.

„În această etapă a cunoașterii științifice„ a bolii ”se pare că pisicile nu sunt ușor infectate cu virusul Sars Cov-2, chiar dacă sunt în contact cu proprietarii infectați”, subliniază unitatea, amintind însă că în lume există „doar patru pisici infectate “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.