Coronavirus, prim-ministrul britanic Boris Johnson a fost internat în spital

Primul ministru britanic Boris Johnson a fost internat ieri în spital deoarece, la 10 zile după ce a fost testat și rezultat pozitiv, el încă mai are  „simptome persistente de coronavirus”. Un purtător de cuvânt al Downing Street a declarat acest lucru, subliniind că “la sfatul medicului său, premierul a fost spitalizat pentru analize. Este o măsură de precauție”.

Premierul britanic Boris Johnson, pozitiv testului de coronavirus

Premierul britanic Boris Johnson a rezultat pozitiv pentru Coronavirus pe 27 martie: a anunțat-o pe profilul său de Twitter. “În ultimele 24 de ore, am dezvoltat simptome ușoare și am fost testat pozitiv pentru Covid-19”, se arată în postarea publicată de Johnson.

Coronavirus, guvernul britanic nu ia măsuri de precauție. Boris Johnson: „Obișnuiți-vă să vă pierdeți cei dragi”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.