Coronavirus, președintele filipinez: „Cei care încalcă ordinul de carantină vor fi împușcați”

Președintele filipinez Rodrigo Duterte a ordonat forțelor de securitate să împuște „mortal” pe oricine care va cauza „probleme” în zonele închise din cauza pandemiei coronavirusului.

În urma acestei declarații șocante, șeful poliției, Archie Gamboa, a spus, totuși, că agenții nu vor reacția până în acet punct. Aproximativ jumătate din cei 110 milioane de oameni din țară se află în prezent în carantină, inclusiv milioanele de persoane care trăiesc în extremă sărăcie.

Coronavirus, Crucea Roșie din China: „Închideți totul pentru a vă salva, nu există a doua șansă! ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.