Coronavirus, președintele chinez vizitează Wuhan : „Suntem aproape de victorie”

Provincia Hubei anunță controale pentru deplasarea internă. Între timp, China a înregistrat doar 19 noi infecții și toate spitalele din Wuhan se închid

Pentru prima dată începutul focarului președintele chinez Xi Jinping a vizitat Wuhan pentru „o inspecție de prevenire și control”. Președintele a subliniat că „o victorie în Wuhan este o victorie pentru Hubei, iar o victorie în Hubei este o victorie pentru China”.

Citește și Iran: spitalele nu fac față din cauza Coronavirusului: „Oamenii mor pe stradă, se riscă 700 de mii de decese”

De asemenea, provincia a anunțat controale pentru deplasările interne . Între timp, țara a înregistrat 19 noi infecții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.