Coronavirus, potrivit unui studiu, asimptomaticii sunt cei mai contagioși

Un nou studiu pe Coronavirus dezvăluie că așa-numiții asimptomatici ar putea fi mult mai contagioși decât cei care au dezvoltat simptomele Covid-19. Și tocmai acesta este motivul pentru care virusul este atât de periculos: pentru că este prezent în multe persoane care, fără să știe de fapt că au fost infectate, își continuă viața de zi cu zi infectând alte persoane. Anticipat de The Guardian , studiul realizat de oamenii de știință belgieni și olandezi pe date de la Singapore și Tianjin, nu sunt încă oficale dacă este confirmat, ar putea schimba radical măsurile de prevenire adoptate până acum în întreaga lume.

Citește și Coronavirus: unele medicamente pot crește riscul de infecție

Până acum, de fapt, cu excepția Chinei și Italiei, care sunt cele două țări cele mai afectate de epidemia de Coronavirus și care au adoptat măsuri stricte pentru a încerca să oprească infecția. Restul lumii a pus în carantină doar cei care au prezentat simptome, susținând pe baza unor studii că persoanele asimptomatice pot infecta într-un procent foarte mic. tocmai de aceea OMS recomandă să facă tampoane doar celor care prezintă simptomele virusului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.