Coronavirus, Pompeo: China a distrus probele și a oprit testele

Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a revenit să atace China pentru gestionarea epidemiei de coronavirus, acuzând Beijingul că „distruge probele” de virus și profită de urgență pentru a pune presiune asupra țărilor vecine .

Pompeo a adăugat că Statele Unite cred cu tărie că China nu a declarat focarul la timp, conform regulilor OMS, și a dezvăluit transmiterea de la om la om “după o lună”. Mai mult, pentru șeful diplomației americane, Beijingul a suspendat testele asupra noului virus, „a distrus probele existente” și nu a împărtășit aceleași probe cu restul lumii „făcând imposibilă urmărirea evoluției bolii”.

Între timp, Missouri dă în judecată Beijing pentru daunele cauzate de pandemie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.