Coronavirus, Polonia mineri în centrul epidemiei

Polonia a înregistrat 407 de cazuri noi de contagiune, dintre care 216 în nordul Sileziei în comunitățile miniere. Bilanțul cazurilor din țară s-a ridicat la 30.195. În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat alte 16 decese, pentru un total de 1.272.

Luce Douady, campioană la alpinism sportiv, a murit la vârsta de numai 16 ani

Guvernul polonez a inițiat teste în masă asupra lucrătorilor de la 12 mine și a familiilor acestora și în locurile unde producția s-a oprit la sfârșitul săptămânii trecute. Aproximativ 20% din cele peste 30 de mii de cazuri de infecție au fost identificate în rândul minerilor, dar 98% dintre cei care au contractat coronavirusul sunt asimptomatici și doar 12% au transmis infecția membrilor familiilor, a declarat Ministerul Sănătății.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.