Coronavirus, peste două milioane de persoane infectate în întreaga lume

La nivel mondial, cazurile de coronavirus au trecut două milioane . Chiar și numărul victimelor își continuă ascensiunea în mod inexorabil, ajungând la peste 126 mii de morți.În țările în care epidemia părea aproape eradicată, cum ar fi China și Coreea de Sud, cazurile de contagiune cresc din nou.

Conform unor studii americane, dacă nu se găsește un vaccin, distanța socială va trebui menținută până în 2022. Acest lucru a fost dezvăluit de o echipă de cercetători de la Harvard T.H. Chan School of Public Health, care și-a publicat concluziile în Science. Este posibil ca măsurile de distanțare să rămână în vigoare până în 2022, dacă nu se va găsi un vaccin sau o cură “, au scris oamenii de știință în raportul lor.

Coronavirus, Trump: ”Cuomo cerșește ajutor și acum pare să își dorească independența”

” Chiar și în cazul eradicării aparente a virusului, controlul asupra infecțiilor ar trebui menținut  până în 2024 “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.