Coronavirus, peste 700 de mii de cazuri la nivel mondial și peste 33 de mii de decese

Cazurile confirmate de coronavirus în lume au depășit 700 de mii, potrivit contorului de la Universitatea Johns Hopkins, mai precis 704.095. Statele Unite au ajuns în fruntea clasamentului conducând numărul infecțiilor cu 132.637 de cazuri confirmate, urmate de Italia cu 97.689 cazuri și China , care declară 82.122 cazuri. În general, în lume s-au înregistrat 33.509 de decese legate de pandemia, iar în acest caz în fruntea clasamentului se află Italia cu 10.779 de cazuri, urmată de Spania, 6.606 de morți și China, 3.182 de victime.

Citește și Coronavirus, știai că femeile sunt mai puțin expuse infecției ? Vezi de ce

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.