Coronavirus, peste 700 de cazuri în Franța. Școli închise

Cazurile de coronavirus diagnosticate în Franța au crescut la 716, cu 103 mai multe decât ieri, a anunțat Ministerul Sănătății, precizând că au murit 11 persoane. De luni, școlile a două departamente, Oise și Rinul Superior, vor fi închise timp de 15 zile. Dispoziția, care se referă la școli de grădiniță, creșe, școli elementare, gimnaziale și liceale. În Franța, cazurile de infecții au depășit 600.

În Spania, alte două persoane au murit în ultimele 24 de ore, crescând astfel numărul de decesela 10, au fost confirmate 477 de cazuri.. Cele mai multe cazuri sunt în regiunea Madrid. Însă peste 60 de persoane au fost infectate la un singur eveniment, o înmormântare la Vitoria. Autoritățile au impus carantina la domiciliu în orașului Haro, unde au fost înregistrate cel mai mare număr dintre aceste cazuri.

Citește și Coronavirusul din China: un hotel folosit pentru carantină s-a prăbușit ! 70 de persoane se află sub moloz, 28 salvate

În Olanda, numărul persoanelor infectate a trecut de la 60 la 188 într-o singură zi. O persoană a murit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.