Coronavirus, peste 6,7 milioane de cazuri și 395 de mii de decese în întreaga lume

Numărul de cazuri de coronavirus din lume a depășit pragul de 6,7 milioane, în timp ce numărul morților este de peste 395 de mii. Acest lucru rezultă din numărul actualizat al universității americane Johns Hopkins. Datele publicate până în prezent de universitate indică un bilanț de 6 741 812 infecții confirmate și  395 011 decese.

Floyd, Michael Jordan donează 100 de milioane pentru combaterea rasismului

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.