Coronavirus, peste 6 milioane de cazuri la nivel mondial și peste 360 ​​de mii de decese

Până la acestă oră s-au înregistrat  peste șase milioane (6.003.762) cazuri de coronavirus la nivel mondial, dintre care 1.760.740 în Statele Unite. Numărul total de decese la nivel global se ridică la 367.183.

Acestea sunt datele furnizate de Johns Hopkins University. Până în prezent, două treimi din pacienți s-au înregistrat în Europa.

Orban împotriva Recovery Fund : „Finanțarea celor bogați cu banii săracilor nu este o idee bună”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook și Twitter

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.