Coronavirus, peste 6.000 de morți în întreaga lume

Numărul de decese coronavirus la nivel mondial a depășit 6.000, după ce Spania a anunțat 105 decese noi. În total în întraga lume 6.036 de persoane au murit, 159.844 au fost infectate.

Citește și Coronavirus, pentru un rabin ultra-ortodox ar fi „pedeapsa divină pentru gay pride”

China rămâne țara cu cel mai mare număr de victime (3.199), dar acum în Europa epidemia progresează rapid: 1.907 au murit în Vechiul Continent, dintre care 1.441 în Italia și 288 în Spania care sunt țările europene cele mai afectate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.