Coronavirus, peste 51 de mii de morți în SUA. Printre victime, o fetiță de 4 luni

În Statele Unite cazurile de coronavirus a crescut la 890.524 iar victimele la 51.017 conform ultimului număr al Universității Johns Hopkins. Datele includ  toate cele 50 de state, districtul Columbia și alte teritorii din SUA, precum și cazurile repatriate și cele din unitățile militare din SUA, spitale de veterani și închisori federale.

Printre victime, potrivit presei americane, se numără și o fetiță de 4 luni, fiica unui pompier din New York. Fetița, care se născuse cu o boală de inimă. Micuța a murit după o lună de tratament într-un spital Bronx, unde a fost internată pe 21 martie din cauza febrei mari.

Coronavirusul a răpus o fetiță de 4 luni, era fiica unui pompier: ”Adio prințesă războinică”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.