Coronavirus, peste 50 de mii de morți în Statele Unite

În  Statele Unite s-au înregistrat peste 50 de mii de decese din cauza coronavirusului. Acest lucru rezultă din agregatorul de date al Universității Johns Hopkins, totalul cuprinzând cazurile din cele 50 de state, districtul Columbia și teritoriile SUA, pe lângă cazurile referitoare la cetățenii repatriați.

Numărul persoanelor infectate de Covid-19 a ajuns la 869.172.

Patru tigri și trei lei de la grădina zoologică din New York au fost infectați cu Covid-19

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.