Coronavirus, peste 5.100 de decese în Statele Unite

Peste 5.000 de persoane au murit în Statele Unite din cauza epidemiei de coronavirus, care a infectat peste 215 de mii de cetățeni din țară: acesta este cel mai recent raport al Universității Jonhs Hopkins.

La ora 5:30 ora României, 215.417 de persoane au fost infectate în SUA și 5.116 au murit , a indicat aceeași sursă. În ultimele 24 de ore, 884 de persoane au murit pentru Covid-19 în țară, cel mai mare număr  de la începutul epidemiei în Statele Unite.

Coronavirus, 93 de marinari de la bordul portavionului american Roosevelt sunt pozitivi

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.