Coronavirus, peste 472 de mii de cazuri și peste 21.000 de decese la nivel mondial

Bilanțul coronavirusului la nivel mondial  sunt extreme:  472.000 de cazuri de infecție și  peste 21.000 de decese: raportează Universitatea John Hopkins în ultimul său buletin privind pandemia de coronavirus. În special, sunt 472.109 de persoane infectate, 21.308 de victime și 114.870 de persoane considerate vindecate.

Citește și Coronavirus, ONU anunță un plan global: „Toată umanitatea este sub amenințare”

Cele mai afectate țări sunt, în ordine:  China, Italia, Statele Unite, Spania, Germania, Iran, Franța, Elveția și Regatul Unit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.