Coronavirus, peste 42.000 de decese la nivel mondial: aproape 860.000 de cazuri

Peste 42.000 de decese coronavirus în toată lumea. Acesta este bilanțul sumbru raportat de Johns Hopkins University, care vorbește despre 42.341 de victime la nivel global. Numărul de infecatți au crescut   ajungând la 859.796.

Italia este prima țară în clasamentul deceselor cu  12.428, în timp ce Statele Unite sunt pe primul loc în numărul de cazuri confirmate (189.618).

Citește și Hong Kong, un nou val de epidemie de Coronavirus: o nouă carantină. Scenariul care sperie Occidentul

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.