Coronavirus, peste 4 mii de morți în SUA / Marea Britanie: peste 550 de decese în 24 de ore

În America există acum peste 4 mii de decese cauzate de coronavirus, dintre care 1.550 în New York.  Cazurile confirmate de infecție au crescut la 190 de mii în toată țara. Acest lucru rezultă din cele mai recente date prelucrate de Universitatea Johns Hopkins. Numărul morților s-a dublat în mai puțin de trei zile.

Un salt de 563 de decese  în 24 de ore în și în spitale din Marea Britanie, concentrate în principal în Anglia și Londra, la un total de 2.352, relatează Ministerului Sănătății britanic. În schimb, numărul de infecții au ajuns de la 25.150 la 29.474, cu 4.324 mai mult decât ieri. În țară s-au făcut aproximativ 153 de mii de teste, într-un ritm care a crescut  la aproape 10 mii pe zi.

Coronavirus, un băiețel de 1 an a murit în New York : avea alte patologii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.