Coronavirus, peste 4.500 de cazuri noi în Spania

Cu 4.503 de noi infecții înregistrate, numărul total de cazuri confirmate de coronavirus în Spania se apropie de jumătate de milion. De la începutul pandemiei, s-au înregistrat  498.989 de infecții, cel mai mare număr din Europa de Vest.

Coronavirus, Franța: 9 mii de noi cazuri! Niciodată nu au fost atât de multe

În ultimele 24 de ore alte 19 au murit aducând astfel bilanțul deceselor la un total de 29.148. Cu toate acestea, al doilea val al virusului pare să încetinească, având în vedere că săptămâna trecută s-au atins vârfuri de 10 mii de cazuri noi pe zi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.